Septemberfilm
vi garanterar att du blir nöjd

Vi lever & jobbar för en bra historia

En visuell resa kan berättas på några sekunder eller formas över tid i en längre programserie.

Septemberfilms hjärta ligger i historieberättandet och genom många års erfarenhet har vi lärt oss att förmedla specifika budskap. Tillsammans  befinner vi oss i ett digitalt landskap som ständigt förändrar sig. Vi hänger på, lär oss och lär ut de nya trenderna.

Låt oss berätta din historia.

Septemberfilm tillhör Digital Stories Stockholm AB. Vi är kreativa, noggranna och innovativa. Vi är vana att skapa och driva hela produktioner, från idé till färdig film. Vi lär oss något nytt varje dag och jobbar hårt för att vara bäst på att producera och berätta historier.

Johan Samuelsson startade Septemberfilm efter att jobbat som Tv-producent i 17 år åt TV4, SVT, TV3 och Kanal5.

Film

Det som gör oss unika är vår långa erfarenhet, att vi är snabba och att vi är effektiva. Vi arbetar med ett enmansteam när det behövs, vilket betyder att det är samma person som skriver manus, filmar och redigerar. Vi vet att du som kund ofta vill göra många och prisvärda filmer istället för en kostsam megaproduktion.

Manus

Vi är duktiga på att hitta budskapet i din historia och i varje produktion. Vi hjälper dig att förklara och förvandla det som ibland upplevs tråkigt, till att bli mer underhållande.

Podd

Vi producerar flertalet poddar, oftast i vår egen studio på Sankt Paulsgatan i Stockholm. Vi gör bl.a. Konsultpodden, Vad ska jag bli när jag blir stor med Jessica Frej och Rekryteringspodden.

Utbildning

Vi utbildar inom filmproduktion för både högskola och företag. Vissa av dessa utbildningar sträcker sig över en hel termin, andra över en eftermiddag. Exempel på kunder som använt våra kursledare är Folkhögskolor, Medieinstitutet, Företagsuniversitetet och Sparbankerna.